Forside
Tilbage til forsiden
Nyheder
Artikler fra Bryggeriforeningen
Nyt fra Bryggeriforeningen

 

Nyeste artikler fra Bryggeriforeningen

Tilbage til oversigt

Jubilæumslegat

Bryggeriforeningen har tradition for at hædre personer, der har ydet en særlig indsats for foreningen og branchen. Ved foreningens årsmiddag i Kunstforeningen på Gl. Strand i det indre København tirsdag den 30. april kunne kemiingeniør Merethe Guldborg, Carlsberg, og tidligere direktør for Mineralvandsfabrikken Frem A/S hver modtage et legat på 15.000.

Legatet, der blev indstiftet som et jubilæumslegat ved foreningens 50 års jubilæum i 1949, blev overrakt af foreningens formand Carsten Hänel, adm. dir. Carlsberg Danmark.

Merethe Guldborg har parallelt med sit ansvar for bl.a. kvalitetssikringen i Carlsberg haft flere betydningsfulde tillidsposter som bl.a. formand for Fødevareudvalget og fødevarekontroludvalget i Dansk Industri og været en værdifuld støtte for Bryggeriforeningen. Hun glædede sig over hæderen og sagde, at hun jo blot havde passet sit arbejde.

Fra Ribe var Egon Adelhardt rejst til staden for at modtage sin hæder. I mange år stod han i spidsen for Mineralvandsfabrikken Frem A/S en klassisk familievirksomhed, der efter at være grundlagt i 1949 af Egons far i en årrække blev drevet af stifterens tre sønner.

Egon blev administrerende direktør, mens brødrene Palle og Søren, der begge var uddannede værktøjsmagere, tog sig af det praktiske i produktionen. Han glædede sig over, at den bureaukratiske sodavandsafgift var på vej ud. Men med politikernes lunefuldhed i baghovedet havde han dog opfordret fabrikkens administrative medarbejdere til at gemme papirer og procedurer.


06-05-2013 -


Tilbage til oversigt
  Nyhedskategorier

Øl
afgifter
marked
emballage og miljø
sundhed og alkoholpolitik
arbejdsmiljø
fødevarer

Læskedrik
afgifter
marked
emballage og miljø
sundhed og ernæring
arbejdsmiljø
fødevarer

Øl i tal
Læsk i tal

Øl, publikationer
Læskedrik, publikationer
Ølakademiet, publikationer

Vis alle