Forside

Tilbage til oversigt

Red Bull åbner kontor i København

Red Bull åbner samtidig det 7. musikstudie i verden

Red Bull Danmark har fået nye kontorer - det blev fejret med drinks, musik og underholdning fredag den 15. marts for flere hundrede gæster. Red Bull Denmark har udover de nye kontorer i Sankt Petri Passage også etableret et musikstudie, som bliver det syvende Red Bull studie i verden. Red Bull har været på det danske marked siden 2009, og på det nye kontor, som ligger i hjertet af København, huser virksomheden godt 25 medarbejdere indenfor salg og marketing.

Red Bull har siden etableringen på det danske marked haft pæn vækst. Samtidig skærpes konkurrencen på markedet for energidrikke, der domineres af netop Red Bull, men også Monster, Burn, Cult og Faxe Kondi Booster. Red Bull blev lanceret I Østrig I 1987 og sælger i dag mere en 5 milliarder dåser om året.

22-03-2013 - Flemming Ladefoged

Læskedrik, publikationer
Ølakademiet, publikationer

Vis alle